Boligbyggelagenes Medlemsfordeler logo
Reise og Fritid

Otto

Med mobilitetstjenesten Otto får du tilgang til elsparkesykler, elsykler og biler i én og samme APP.

Nyhet! Vi lanserer mobilitetstjenesten Otto for våre medlemmer!
Otto er en mobilitetstjeneste med 

 • Elsparkesykler
 • Elsykler
 • Biler

Tilgang til disse får du i én og samme APP. Vi ønsker å gjøre hverdagen litt enklere for våre medlemmer, og gode, miljøvennlige mobilitetstjenester er et viktig satsningsområde for oss. I første omgang er det biler som er prioritert, men det vil komme både el-sparkesykler og el-sykler tilgjengelig i appen.

Otto er grønn mobilitet hvor vi bidrar til at færre trenger å eie sin egen bil og når sykkel er beste fremkomstmiddel, er dette tilgjengelig. Tjenesten er utviklet i samarbeid med Bertel O. Steen AS, som en spennende og fremtidsrettet transportløsning.

Som medlem i Usbl får du 5 % bonus på bruk av mobilitetstjenesten! Bonusen vil etterregistreres, og overføres til din bonuskonto hvert kvartal.

Slik kommer du i gang:

 1. Last ned Otto i App Store eller Google Play
 2. Registrer deg med BankID
  Etter du har lastet ned appen, må du registrer deg. Dette gjør du med BankID. Vi gjør så en kontroll mot statens vegvesen for å verifisere at du har et gyldig førerkort.Det kan ta noe tid før din konto blir godkjent.
 3. Finn din ønsket lokasjon i kartet
  Du ser alle åpne lokasjoner i kartet. Har din bedrift eller borettslag avtale med
  Otto, kan du taste inn lokasjonskode inne på “Min konto”. 
 4. Velg ønsket mobilitet
  Velg mellom biler, elsparkesykler og elsykler
 5. Legg til betalingskort
  Før du kan start din tur, må du legge til betalingskort. 
 6. Legg inn ditt medlemskortnummer i Usbl
  For å få 5 % bonus på tjenesten må du legge inn ditt medlemskortnummer i appen. Dette legges inn i feltet "legg til kode" som du finner i menyen. Du må legge inn«usbl» etterfulgt av ditt medlemskortnummer (uten mellomrom). Bonus vil bli overført din bonuskonto. NB! Bonus forutsetter aktivert medlemskort.
 7. Mobilen fungerer som nøkkel under hele leieperioden
  Bruk appen som nøkkel under hele leieperioden. Her kan du også avslutte og forlenge leieperioden. Husk å ta ut alle personlige eiendeler før du avslutter.
 
Fordel
Bonus
5 % bonus

Andre fordeler